Hvem er vi

Efter i en årrække, at have været beskæftiget i vedligeholdelsesbranchen, grundlagde Johan Oelke Rensespecialisten i 1994. Ønsket om at have sin egen virksomhed, hvor der var evne, vilje og tid til at levere ordentlig kvalitet, fleksible løsninger og god service, var drivkraften bag beslutningen om, at starte Rensespecialisten.

Rensespecialisten har i dag beskæftiget sig professionelt med rens, pleje og vedligehold af gulve og facader i mere end 20 år. Vi dækker i dag hele norden, og er her samarbejdspartnere med en lang række, både lokale og internationale virksomheder. Vi baserer vores virksomhed på løsning af opgaver indenfor alle typer af vedligehold, afrensning og pleje af gulvoverflader, samt specialopgaver.

Mål

Rensespecialistens mål er, at skabe loyale kunder og ambassadører. Derfor vil vi strække os langt for, at tilfredsstille vores kunder. Vi vil også fremme og vedligeholde Rensespecialistens image, som leverandør af høj kvalitet som differentierer sig fra konkurrerende leverandører.

Rensespecialisten er det fortrukne valg, når det gælder vedligeholdelse af gulve, for vores kvalitetsbevidste

Værdier

Ærlighed, fleksibilitet, omhu og faglig stolthed har siden begyndelsen, været kerneværdier for Rensespecialisten.

Ærlighed betyder, at vi hos Rensespecialisten gør hvad vi siger og vi siger, hvad vi gør.

Vores kommunikation er åben og ærlig internt i virksomheden og i forhold til omverdenen. Vi lægger fakta på bordet – også hvis det en sjælden gang ikke er behageligt.

Fleksibilitet betyder, at vi tilpasser de skiftende behov både overfor kunder såvel som medarbejdere. Vores løsninger skræddersyes efter det individuelle behov og ønske.

Vi ønsker at tilfredsstille vores kunder med høj teknologisk ekspertise inden for alle gulvtyper samt give dem, den bedste kvalitet og service.

Omhu og faglig stolthed betyder, at vi hos Rensespecialisten sætter en ære i, at være meget omhyggelige med at udføre vores arbejdsopgaver.

Vi har altid høje forventning til, at alle opgaver bliver udført på et højt kvalitetsniveau og med den omhu, der kendetegner Rensespecialisten.