3m

Fliserens

Vi er specialister inden for rens af alle belægninger, deriblandt også fliserens. Vi sætter en ære i at få det bedste frem i dine fliser igen.

Med mere end 20 års erfaring sørger Rensespecialisten altid for at levere det bedst mulige resultat, også på dine fliser. Vi sørger for at bruge det bedste udstyr på markedet, så overfladen på dine fliser ikke bliver ødelagt.

Dine fliser KAN blive som nye igen med det rette udstyr og mandskab. Heldigvis står Rensespecialisten altid klar til at hjælpe dig med at få rene fliser igen, så din virksomhed kan fokusere på det I er bedst til.

3m

Terrasserens

Opgiv ikke din terrasse, Rensespecialisten kan få den flot igen.

Mange vælger at udskifte deres terrasse når den bliver grim og beskidt, fordi de ikke tror den kan gøres flot igen. Rensespecialisten KAN gøre din terrasse flot igen.

Rensespecialisten renser alle typer udendørs fliser og belægningssten og bruger udelukkende rent og varmt vand, som gennem roterende dysser rengør og dybderenser belægningen, uden at skade overfladen. Processen foregår uden brug af kemikalier, så rensen er også yderst miljøvenlig

Brug ikke hobbyudstyr, det gør blot fliserne endnu mere modtagelige for alger og andet skidt efterfølgende.

Vi står klar til at hjælpe i hele landet, lige fra Tønder til Skagen og fra Esbjerg til København.

3m

Imprægnering

Når Rensespecialisten har renset din terrasse eller en anden form for belægningsfliser, er det en rigtig god ide af få overfladen imprægneret. Det beskytter nemlig mod fugt og dermed nye alger.

Rensespecialistens imprægnering er det førende inden for markedet, med en holdbarhed på op til 20 år.