3m

3M Scotchgard

Vi præsenterer Scotchgard TM Stone Floor Protectors
3Ms nye Scotchgard TM Stone Floor Protector er en revolution inden for beskyttelse af stengulve. Den giver en enestående blankhed med minimal vedligeholdelse – og dermed en betydelig besparelse

De forskere, der skabte Scotchgard TM Protector-produkterne, har udviklet og gennemtestet produktet til gulve af marmor, travertin, terrazzo og beton for at:

  • Holde dem sikre, rene og flotte i længere tid.
  • Reducere forbruget af arbejdskraft og kemikalier ganske væsentligt.
  • Sænke de samlede omkostninger.
3m

Rens og polering af Terrazzo

Betydelige omkostningsbesparelser

Studier viser, at ved at reducere den løbende vedligeholdelse – polering, skrubning, afrensning og ny coating – som traditionelle overfladebehandlinger til gulve kræver, kan Scotchgard TM Floor Protector give dig en besparelse på op til 60 % af dine omkostninger til gulvbeskyttelse.

3m

Rens og polering af Marmor

Fantastiske resultater

Takket være Scotchgard TM Stone Floor Protectors behøver du ikke give afkald på dine skinnende blanke gulve for at spare penge. Med bare en behandling, får du rene, sikre, skinnende gulve, der er mindre modtagelige over for slid, sorte mærker, pletter og ridser.

Færdigbehandlede gulve holder op til fem år med minimal vedligeholdelse – den daglige rengøring reduceres til blot at feje og vaske gulvet, så har du et rent, ensartet og blankt gulv med en smuk dyb glans.

3m

Rens og polering af Travertin

Mere holdbar blankhed

Et rent, skinnende gulv siger meget om dit firmas image. Scotchgard TM Stone Floor Protector er et unikt produkt med en holdbar formel, der er op til seks gange mere modstandsdygtig over for slid og ridser end traditionelle produkter og behandlinger. Scotchgard TM Stone Floor Protector er også vandskyende og danner dermed en barriere mod vand, pletter og snavs. Bare en behandling vil give en sikker, skinnende overflade, der beskytter sten i op til fem år – med minimal vedligeholdelse.

3m

Rens og polering af Beton

Mindre vedligeholdelse

Brugen af Scotchgard TM Stone Floor Protector hjælper med at reducere omkostningerne til rengøring og vedligeholdelse, sammenlignet med traditionelle produkter og metoder.

Vedligeholdelses-polering skal blot udføres få gange pr. år – fremfor flere gange om ugen, ved traditionelle metoder. Når det er tid til at påføre et nyt lag, er det en proces der er includeret i den vedligeholdelsesplan Rensespecialisten tilbyder.

3m

Rensning af hårdbrændte klinker

Vedligeholdelse uden udfordringer

Rensespecialistens vedligeholdelsesplan for Scotchgard TM Floor Protector er ukompliceret.

Gulvene kan tages i brug igen efter bare en time, hvilket minimerer kostbar nedetid. Der skal ikke flyttes mange ting, ligesom eventuelle reperationer ved gulvskader eller omforandringer af inventar ikke er noget problem.

3m

Rensning af stentæpper/quartsgulve

Bedre for miljøet

Ved at reducere den mængde af kemikalier, der er forbundet med traditionelle gulvbehandlinger, kan Rensespecialisten med Scotchgard TM Stone Floor Protector tilbyde en grønnere, mere miljøvenlig gulvbehandlingsløsning. Der bruges betydeligt mindre kemi til etablering, og der er ikke brug for kemiske lakfjernere, polishfjerner eller krystallieringsprodukter til vedligeholdelse.

3m

Imprægnering

Lavere samlede omkostninger

Naturstensgulve er en kostbar investering. Med Rensespecialisten og 3M’s Scotchgard TM Stone Floor Protector er det nu blevet økonomisk forsvarligt at naturstensgulve vedblivende fremstår som det fantastiske kvalitetsprodukt det er. Rensespecialisten og 3M’s Scotchgard TM Stone Floor Protector kan reducere dine omkostninger til smukke gulve med så meget som 60 % – og udover det smukke naturlige look, forlænges dit gulvs levetid betragteligt

Scotchgard TM Floor Protector kan give dig en besparelse på op til 60 % på dine årlige omkostninger til gulvbeskyttelse.